Att bli kund hos Alma

Att bli kund hos Alma
ska vara enkelt och roligt

Vi har inget standardpaket för assistans utan vi bygger upp och formar assistansen utifrån dina önskemål och behov. Om du inte är nöjd med din nuvarande assistanslösning eller inte har assistans idag kan du kontakta oss för att boka in ett möte.


Personligt möte

Vi bokar tillsammans in en tid för ett möte då vi kan träffas i lugn och ro, antingen på vårt kontor eller hemma hos dig.

Det går givetvis bra att ha mötet per telefon om du hellre vill det. Du berättar om dina önskemål och förväntningar och vi lär känna varandra. Mötet är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Om behovet och önskan finns kan även en advokat närvara för att berätta om hur vi kan hjälpa dig i juridiska ärenden, detta är också helt kostnadsfritt.


Förslag

Vi återkommer sedan med ett förslag på hur din assistans kan utformas. Du funderar över vad Alma skulle innebära för dig. Vi tar kontakt igen när du funderat klart.

Avtal

När du har beslutat att Alma är ett bra val för dig skriver vi avtal. När avtalet är undertecknat tar vi hand om allt det administrativa åt dig vad gäller byte av assistansbolag som att kontakta Försäkringskassan och kommunen. Tveka inte att kontakta oss på telefon: 018-50 03 80 om du har några funderingar eller vill boka in ett möte!

Vill du bli kund hos oss?
Fyll i formuläret nedan.

Nöjd kund